Sivut

torstai 31. tammikuuta 2013

Huippu aikaansaannos!

Olen täällä esitellyt jos jonkinlaisia itse tekemiäni juttuja, joten esitellään nyt toinen parhaista. Noin viikko sitten pitkän hautomisen jälkeen saimme tällaisen:



Tyttö on ihana, pieni tuhisija ja esikoinenkin on ottanut uuden roolinsa isosiskona hienosti vastaan. Hän huolestuu aina kovasti, jos vauva itkee ja söpösti käy silittämässä vauvan hiuksia (no okei joskus se silittäminen näyttää kyllä pelottavan kovakouraiselta).


Uusia ompeluita olen hiukan miettinyt, mutta saa nähdä milloin niille löytyy tekoaikaa. Tosin osa äikkärin tuotoksista on vielä bloggaamatta eli ihan kuolleeksi Leisandia ei tuskin valahda, vaikka minä pidänkin pystyssä lähinnä maitobaaria. Vähän olen jo hakenut tekniikkaa miten voin samalla käyttää konetta ja imettää. Tosin niiden kokeilujen tielle on tullut pari hyvää kirjaa, joita olen öisin innostunut lukemaan.

Ainiin, kuvien lakki on itse tehty. Tosin meidän pieni neiti on melko tuhdin kokoinen, joten tuo lakki on tehty 6-12 kk koossa :) Ohjeet lakkiin ovat täältä

3 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Suloinen vauva ja söpö hattu! :)

PikkuHoo kirjoitti...

Ihania kuvia ja onnea pienestä nyytistä! Nauti, vauva-aika menee niin nopeasti :)

Teri kirjoitti...

Ihania kuvia! :) Selasin sun blogia näitä vanhempiakin juttuja, ja löysin tällaisen. Niin, ja meilläkin on melkein samanikäinen pikkuneiti.. taitaa olla joku vajaa viikko ikäeroa suunnilleen. Suloisia ovat vauvat! <3