tiistai 13. maaliskuuta 2012

Bodymekko

Mekot on ihania ja nättejä. Oih! Sellaisia siis, mutta tuollaisilla konttailevilla pikkuhemmoilla ne vaan eivät ole kovin näppäriä. Kätevänä emäntänä tekaisin siis bodymekon. Apuja sain tähänkin yhdeltä Kaisalaiselta. Tällainen tuli, kaavana tässä on OB 1/2012 Bert. Housujen kaava on oma ja kankaat ovat Michael Stoffeckestä.

 Tuunasin hieman mekkoa tuollaisella rusetilla, joka on kiinnitetty KAM-nepillä eli sen saa näppärästi irti.

Pienen ihmisen vanhempana sitä joutuu kaikenlaisten valintojen eteen. Esim. nyt on ollut paljon juttua sukupuolisensitiivisestä kasvatuksesta eli lapset pyritän kasvattamaan niin, että he toki tiedostavat biologisen sukupuolensa, mutta eivät kasvaisi sosiaaliseen sukupuoleen (ei siis mitään pojat on poikia tai tytöt on kilttejä ja hiljaisia ajattelua). 

Itse en tähän ole oikein innostunut, mutta kyllä meillä ollaan tuota asiaa ajateltu, kun aika monet roolit tulevat aika ajattelematta vaikka tasa-arvoa Leisandiassa vaalitaankin. Lopulta sitten linjattiin homma miekkosen kanssa niin, että mekkoja ja tyttöhärpäkettä siitä vaan, mutta ei meidän työn tarvitse olla kiltti ja hiljainen vaan kyllä tytötkin saa painia ja riehua. Ihan ne pienetkin :)Ei kommentteja: