sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kiva, kivempi, kivis

Nyt osu ja upposi! Olen jonkin aikaa hautonut tätä Eurokankaasta löytämääni college kangasta kaapissa ja  säästellyt sitä sitä oikeaa kaavaa varten. No nyt se tuli ja olen TOSI, TOSI tyytyväinen. Ehkä parasta mitä olen tehnyt :)


Takin ja housujen kaavat on uusimmasta OBsta (3/2012). Lakki on ihan summamutikassa leikelty. Meidän mimmi on aikamoinen lätsäfani. Aina pitää olla lakki päässä eli tehdään nyt sitten lippiksiä nekun on helppo laittaa itsekin päähän.
Harmi vaan, että sovituskuvien ottamisessa ei tullut samanlaisia onnistumisia. Kuvaaminen oli taas aika houkuttelua ja vääntöä, mutta tässä nämä nyt on. Jotenkin jäi harmittamaan, kun ei saanu tällä kertaa kivempia kuvia ja jätin sitten niitten käsittelynkin minimiin. 9 kommenttia:

NuppuNeula kirjoitti...

Onpa hauska setti! Mikä kaava tossa takissa on? Panda pienillä muutoksilla?

Leisa kirjoitti...

Kiitos NuppuNeula ja juu on panda. Lisäsin taskut ja tein vetoketjun enkä neppareita. Lisäksi tein tuon 80 koon takin 92 pituudella ja hieman levensin alhaalta niin tuli vähän tuollaista a-linjaa.

Hanna kirjoitti...

Nää on tosi hienot! Aivan ihana kangas ja takkimalli!

Hanna kirjoitti...

...viimeisen kuvan tiukka ilme pn myös hyvä;)

NuppuNeula kirjoitti...

Pitäisköhän munkin sitten avata takkitili tällä kaavalla? :) Tällä tein jo nepparimallina joustishupparin, niin ehkä tästä tosiaan noilla muutoksilla saisi helposti ihan oikean takinkin. To do -listalle siis tämäkin!

Nanni kirjoitti...

Aivan hurmaava tuo malli :D mahtaneeko tuo olla sama huppari,mikä mullakin on työn alla.tai oikeastaan niitä on kaksikin tulollaan.

Leisa kirjoitti...

Hanna: kiitos, joo tuo ilme on aika veikeä :)

NuppuNeula: tuo kaava oli musta tosi kiva, voisin ite taas tehdä tästä joustishupparin syksymmällä, olis kivaa kangastakin siihen sellasta keltasta missä on pinqviinejä

Nanni: pitää kurkkia sun blogia, kun päätyvät sinne :)

Sani kirjoitti...

Tosi kiva setti! :)

Leisa kirjoitti...

kiitos Sani :)