tiistai 16. lokakuuta 2012

Must musta

Jokaisen itseään kunnioittavan naisen kaapista tulee löytyä pikkumusta. Tunnusta minulta ei löydy! Vuosien saatossa kriisi on hieman kasvanut, mutta vielä se ei ole äitynyt niin megalomaanisiin mittoihin, että olisin kiikuttanut kotiin aivan minkä tahansa kyseistä pirteää väriä edustavan, pikkumustan mielikuvaa vastaavan mekkosen. Sen verran kuitenkin ahdistaa, että "haku on päällä" ja "sitä oikeaa odotellessa". Tosin toivottavasti se oikea ei osu kohdalle nyt, kun vaaka näyttää ihan uusia lukemia ja napakin on jo hakeutunut mahan ulkopuolelle.

Pikkunaiseni kaapista ei myöskään juuri mustaa löydy, joten korjasin edes sen tilanteen. Saumuriin siis mustaa lankaa, Ottobren 4/2010 Loikka kaava muokkaukseen ja tallaista syntyi.Kangas on Ikasyrita, KAM-nepit Kestovaippakaupasta ja resorit omista kätköistä (en kuollaksenikaan muista mistä). Tästä tuli tosi kiva! Levensin kaavaa lantion kohdalta alkaen reippaasti ja päällä tuo näyttää hauskalta. Sovituskuvat ovat nyt taas vähän niin ja näin, kun kuvattava ei taaskaan oikein pysynyt paikoillaan.

Tuunasin myös kahdesta vanhasta villapaidastani tytölle tällaisen lämpimämmän tunikan samaisella kaavalla.


6 kommenttia:

pau kirjoitti...

Hienot, tykkään ajatuksesta antaa vanhalle vaatteelle uusi elämä!

~Maria~ kirjoitti...

Ihana tuo raitamekko, rimpsu kruunaa söpöyden!

HeiDu kirjoitti...

Aivan ihania<3 tuo raitatrikoo on vaan niin pirteä tapaus :)

PikkuHoo kirjoitti...

Multiraita on kyllä ihanan oloista kangasta! Kohta varmaan harmittelen kun en oo hamstrannut sitä! Ihanan mekon oot siitä tehnyt!

Leisa kirjoitti...

Kiitoksia vaan! Ja juu toi multiraita on tosi kivan näköistä. Monessa blogissa on vilissy kaikkia siitä tehtyjä ihanuuksia. Se on myös tosi pehmoista. Mulla on sitä vielä jäljellä ja nyt pitäs tarkkaan miettiä mihin sen käytän.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi, naapuri haluu kans tällästä mustaa neidilleen! :) Pitäis vähän vaan skarppaa et pystyis lähellekkään samaa. :)