perjantai 8. maaliskuuta 2013

Sisustukseni ihkut ja inhokit

Eilen oma lempparisisustajani Innon Marko palasi olohuoneeseemme. Ihan en vielä syttynyt uuteen Livin ohjelmaan ja minusta Markolla oli myös vääriä (eli siis omistani poikkeavia) mielipiteitä esim. terassien ja kylpyhuoneiden koon suhteen. Kuitenkin innostuin listaamaan oman kotimme kivoimmat ja kamalimmat jutut top 3.


Oma suosikkini taitaa olla tämä peuran pää. Kuolasin trophyä iät ja ajat vain sisustuslehdistä ja kun lopulta päätin sen hommata olikin se jo hankalaa. Surffasin tuntitolkulla nettikauppoja kunnes löysin tämän vanerin värisenä briteistä. Viime talvena sitten spreijasin tämän mustaksi pihallamme, jonka seurauksena meillä ei hohtanut ikkunasta valkoinen hanki vaan mustat nietokset.


Ihanuus nro 2 ovat nämä uusimmat jutut eli tanskalaisesta verkkokaupasta pongatut hedelmäkorit, joissa meillä siis säilytetään pipoja ja lapasia, sekä nuo isot naulakot, joissa roikutetaan pyöräilykypäriä. Eteisemme toimivuus parani näiden juttujen ansiosta huimasti ja aina sisään tullessani hymistelen omaa keksintöäni ja tulen hyvälle tuulelle, kun kaikki tavarat eivät enää vain loju kenkähyllyn päällä.

Kolmosta mietin pitkään, mutta kai se pronssi menee portaillemme. Yhden kesäloman maalasin niitä ja lopulta ne muutuivat männynvärisistä valkoisiksi. Kivat on!

Inhokkeja taas löytyi paljon, mutta voittaja oli tässä sarjassa aivan vertaansa vailla. Mä VIHAAN meidän alakerran vessan kaakeleita. En tykkää juuri missään ruskeasta ja nämä on sellaiset. En tykkää boordeista ja semmoisetkin näissä on. Hyi hyi! Mutta ei ole sitten vaihdettukaan, kun se olisi kallista ja eihän tässä enää pitkään asuta ja millaiset sitten tilalle ja kun nuo on NIIN siististi laitettu. Lässynlää, selityksiä vaan, mutta seinässä ovat edelleen nämä rumilukset ja mä välttelen alakerran vessassa käyntiä.


Kakkoseksi voisi tässä sarjassa nostaa entisten asukkaiden hyllyjen ja taulujen haamut eli ne reiät seinässä, jotka sanelevat taulujesi ja huonekalujesi paikat, mutta joita on kuitenkin sen verran vähän, että ei jaksa alkaa paklaamaan ja maalaamaan seinää.


Kolmanneksi tulee ylättäen männynväri, jota meillä on koko talon täydeltä parketissa. En tykkää, alkaa ahdistaa.


Tässä näitä. Mikäs teillä risoo? Tarvittasko Markoa?

1 kommentti:

Pirkko kirjoitti...

Portaiden muodonmuutos on kyllä ihan mieletön! Voin uskoa että hommaa oli. Kiva postaus, voisinkin koittaa tehdä vastaavan.