perjantai 3. helmikuuta 2012

Kiiltää jo jää, näin viilettää

Talvisissa tunnelmissa täälläkin vietetään pakkaspäiviä. Luistelut ovat tältä talvelta aloittamatta, mutta täällä Leisandiassa jäällä viipottaa tämä kylmäpäinen lintu. Ja tämä ei ole hiukkaakaan vihainen, vaan leppoisa viheltelijä, joka ehtii aina pyöräyttää piruetin jos toisenkin katsojien iloksi. 


Lintu luisteli tällaiseen sydänbodyyn, jossa testailin raglansaumaan tulevaa halkiota. Kaava tuossa bodyssa on oma yhdistelmä useampaa Ottobren bodya reippailla muokkauksilla. Tosi kiva tuli. Tuo sydänkangas on myös kiva, se on livenä enemmän lila, kuin näissä kuvissa.


Niin ja tarkkasilmäiset saattoivat huomata nuo uudet merkit. Ne tulivat alkuviikolla postin mukana. Nyt pitäisi vain muistaa laittaa niitä vaatteisiin. Merkit tilasin Etsystä, kun olivat siellä olellisesti halvempia, kuin muualla ja tilattava määrä oli jotenkin kohtalainen. Tai no kyllä siinä hetki menee ennen kuin nuo loppuvat.


Olen todennut kokonaisten settien tekemisen meillä toimivimmaksi. Silloin vältytään aamuisin siltä ongelmalta, kun mitkään housut eivät passaa tietyn yläosan kanssa. Lintunen sai kaverikseen OB:n 1/2011 lehden kaavalla tehdyt haaremihousut, joihin lisäsin tuollaisen taskun.

Osallistun tällä setillä samalla Ompeluelämää FB ryhmän goes la musica haasteeseen. Lintu kun ihan selvästi mennessään laulelee tuota Luistelijan valssia. Ai, sinäkin kuulet sen?


Sovituskuvat ovat nyt hiukan tällaisia, kun mallilla oli niin kova poseeraustahti päällä, että kuvaaja ja kamera eivät pysyneet perässä. Niin ja tuo sydänkangas ja kelti resori ovat Metsolasta ja Keltainen velour Kangastukusta. Muut applikoinnin kankaat omasta palalaarista.

5 kommenttia:

Ti-ti-uu kirjoitti...

Voi miten ihanan pirteä setti! :)

PikkuHoo kirjoitti...

Hieno setti! Keltaonen on niin paras väri :D

Nuita housuja olen itsetten suunnitellut tekeväni :9

Leisa kirjoitti...

Ti-ti-uu: kiitos. Tänään neitikin oli piteällä tuulella nuo päällä. Hassu juttu, että lapsen tuuli taitaa vaikuttaa omaan fiilikseen vaatteista, mutta aloin tykkään tästä vaan enemmän :)

PikkuHoo: Toi on niin totta, keltanen on paras. Mä olin kanssa pitkään miettinyt näitä pökiä ja nyt ne sitte löysi tiensä tohon keltsiin. Kivat on, mutta toimisivat ehkä vielä paremmin lapsella, joka jo vähän kävelisi. Tosin kyllä konttailukin niillä onnistu.

Sani kirjoitti...

Ihana setti :)
Ja alemman psotauksen housut on mageet ja sukkaidea verraton :D

Leisa kirjoitti...

Sani: kiitoksia. Noissa farkuissa on kyllä hienosti pysynyt sukat jalassa eli onneksi toimivatkin vielä :)