sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Stars and stripes

Olen vähän hurahtanut tuohon sailori tyyliin. Raidat on pop ja punainen kanssa. Niissä fiiliksissä Michael Stoffecken kankaista tuli tällaista.Nämä raitakaverit ovat Ottobren 6/2007 kaavoilla tehtyjä. Huppari on Veikko ja housut Viikarit. Kokona molemmissa 80, joskin leveys on 74. Silti ovat kyllä aika leveitä, vaikka tuo meidän neiti ei mikään ihan sporttimalli olekaan. Tein aiemmin samoilla kaavoilla tämän hupparisetin. On kyllä aika jännää miten erilaisia tulee, kun vain kangas on erilainen. 

Leisandiassa aletaan myös olla jo aika kevät fiiliksissä. Terassilla, missä neiti nukkuu päikkyjään alkaa päivällä olal jo aikasen lämmintä eli villa- ja fleecetumput saa laittaa pois ja tilalle tarvitaan kevyempiä vermeitä. Tekaisin siis tällaiset. Tossut on samalla kaavalla kuin aiemmat. Pipo on OB:stä 6/2011 Ski Jump koossa 48 cm. Lapaset on vaan ihan yksistä vanhoista piirretyt. Pienitähtinen kangas on Stoffeckeltä, isompi rouyal tuotteelta, farkku Eurokankaasta ja valkoinen resori ja vuori Kangastukusta. Huh...Neiti on kohta 11 kuukautta ja aivan mahtava tyyppi. Mimmi selittää päivät pitkään omaa kieltään. Naureskelee jutuilleen ja pelleilee minkä kerkeää. Piilon leikkiminen on parasta. Pää haudataan tyynyyn ja sitten vaan ollaan piilossa. Tässä vaiheessa äidin ja isän pitää kovasti huhuilla mimmiään ja sieltä se tyttö sitten nostaa kikattaen päänsä. Löytyi jess! Ja ai niin, neiti ei tasan puhu mitään tolkullista vielä. mutta ei kyllä itse tunnu ymmärtävän sitä. Sen verran tosissaan hän kertoilee juttujaan ja komentelee meitä.


7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Wautsi wau! Oot kyllä ollut tosi ahkera ompelija. Tosi hienoja keväisiä tuotoksia! Mulla myös keväthuppari työn alla - kassellaan mitä siitä sukeutuu;)

Susia ja helmiä kirjoitti...

Kivat noi töppöset=) Mun blogista löytyy sullekin jotain=)

Leisa kirjoitti...

Hanna: kiitos ja aika makee huppari siitä sulkeutu :)
Susia ja helmiä: kiitos ja kiitos :)

Sani kirjoitti...

söpö pienokainen :) ja ihanat vaatteet!

Leisa kirjoitti...

Kiitos Sani

NuppuNeula kirjoitti...

Täältähän löytyi ihania ompeluksia! (Etenkin nuo tossut on niiiiin söpöjä. Harmi, että meidän likka on kasvanut jo noista vähän ohi...) Liityin heti lukijaksi.
ps. Seilorivaatetta ja punavalkoraitaa löytyy myös mun blogista, kun tein pojulle ankkuripaidan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Selailin lähes koko blogisi läpi, ihania juttuja ja loistavia ideoita sulla :)