keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Takkini mun

Ihastuin uusimman Ottobren naisten kaavalehden takkeihin ja yksi piti ehdottomasti saada itselle. Noh tilasin Ottobreltä just lehdessä olleet kankaat ja aloin hommiin. Ihan kiva tuli. Tämä takki mahtuu hyvin päälle vaikka tuo maha tuossa kasvaakin. Ainut huono puoli on tuo kilttineula-kiinnitys. Se kun ei tahdo mulla pysyä kiinni. Aionkin laittaa tuohon muutaman ison valkoisen napin ensi keväänä, kun oma kroppa taas on normaalin kokoinen.
Olen täällä nurissut siitä miten lasten kuvaaminen on hankalaa. On se näköjään aikuistenkin. Mulla oli itselläni selkeä kuva mitä haluaisin. No kiireessä ja flunssaisena niistä ei tullut ihan sellaisia ja mallilta paloi käämi kameran takana hääränneeseen siippaansa. Kai uskallan näin meidän kesken tunnustaa, että vika taisi olla kuvattavassa tai on se tietysti kumma, kun se mies ei saanut nuhanenestä hyvää kuvaa tai varsinkaan sellaista, kun mulla oli mielessä (niin enhän mä edes yrittänyt selittää mitä hain). Mutta tällaisia tälläkertaa, vassogod...

4 kommenttia:

Miikkuli kirjoitti...

Tuo takki on kyllä ihana :) Tykkäsin kanssa tuosta kaavasta ja ajattelin sen jossain vaiheessa ommella. Tuo kilttineula-systeemi vaan itseäkin mietityttää...

Sani kirjoitti...

onpas tosi kaunis!

Leisa kirjoitti...

Miikkuli: jotenkaan tuo neula ei kyllä mulla pysy kunnolla eli laitan tuohon kyllä ne napit keväällä kunhan tämä maha on taas normaali.

Hanna kirjoitti...

Ihana takki! Tykkään tosi paljon tuosta väristä. Pitiko paljon muokata vai menikö kerralla? Mun mielestä itselle ompelu on niiiiiin vaikeeta.