lauantai 22. joulukuuta 2012

Räpy ja Viti ilmailee

Huh, huh. Joulun odotus on monena vuonna ollut raskasta (ainakin silloin pienempänä, kun tuntui, että päivät oikein matelevat ennen aattoa). Tänä vuonna kuitenkin toi kasvava maha ja kaikki siihen liittyvät vaivat ovat pidentäneet kuukautta ja erityisesti koneella istuminen on ollut aika inhaa. Toisaalta taas näin kun on joka tapauksessa hereillä erikoisiin aikoihin (esim. 4.42) voi sen ajan kait käyttää johonkin hyödylliseenkin :)

Eniveis, Räpy ja Viti ovat olleet meidän tytsyn mielestä ihan parhaita. He mm. pelastivat yhden muuten jo pahalta näyttäneen automatkan, kun äiti jaksoi 1,5 tuntia kääntää viimeisen sivun luukkua, josta vuorotellen kurkisti Räpy ja vuorotellen Viti. Ja tosiaan 1,5 tunnin jälkeenkin tyttöä jaksoi naurattaa.

Nämä kaverukset tulivat heti mieleen, kun päätin tehdä 1-vuotiaalle kummipojallemme hieman vaatetta lahjaksi. Niimpä paitaan lennähti helikopteriin hypännyt Räpy ja housuihin taas putosi laskuvarjoineen Viti.

Paidan kaavana käytin taas kerran 4/2010 lehden Papanaa ja housuissa Ottobren 3/2012 Koala kaavaa, jossa muokkasin vain vyötärön resorimalliseksi ja poistin toisen taskun. Kumpainenkin on koossa 80 cm. Paidan pehmoinen ja livenä turkoosimpi kangas on Liandlolta, resorit Royal tuotteelta ja farkkukangas EK:n palalaarista.Olen tyytyväinen sekä paitaan, että housuihin, onnistuivat ihan kivasti. Onnea vielä kovasti pikkumiehelle!

5 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihana setti!
Kaverukset ovat sympaattisia, vaikka en ole heihin aiemmin törmännytkään.

Heluna kirjoitti...

Tosi kiva setti! Erityisesti mua miellyttää tuon karhun huivi :)

Leisa kirjoitti...

Kiitoksia Mieli ja Heluna! Omasta mielestä tuli kanssa kiva :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö 80cm ole 1v vanhalle liian pieni? Ihanat vaatteet kyllä, mutta meillä olisi kaksosillakin jääneet käyttämättä, kun vaatekoko oli 1v vanhana jo 92-98cm... toki lapset ovat eri mittaisia ja kasvavat eri tahtiin.

Leisa kirjoitti...

Juu arvoin tuota kokoa. Meillä mei tuolloin vielä 74 cm ja kummipojallekin nämä olivat vielä hiukan reilut. Muksut on kyllä tuossa iässä tosi eri kokoisia eli paras varmaan aina selvitellä koko etukäteen, kun ei siitä oman piltin pituudesta tosiaan tiedä. Meillä tyttö on mun mielestä ihan suht normikokoinen ja nyt, kun hän on 1v. 8 kk niin tuo 92 on vielä vähän reilu koko.