tiistai 2. huhtikuuta 2013

Ideavarkaissa

Pari kertaa on joku kysäsissyt mistä ideat lastenvaatteisiin syntyvät. No itse ainakin olen alkanut katselemaan maailmaa applikoijan silmin. Kiva kuva voi lymytä vaikka mainoksessa tai lasten kirjassa. Kerran hauska eläin tuli vastaan neuvolan odotustilan ilmoitustaululta. Aika usein kuitenkin ideat syntyvät lukemalla muitten blogeja. Ompelubloggaaminen on tuntunut yleistyvän hirmuisesti ja on monia aivan ihania blogeja, joiden pitäjät ovat huisin taitavia ompelemaan.

Ei varmaan koskaan ole tullut tehtyä mitään suoraa kopiota kenenkään muun ideasta, mutta omia sovelluksi kyllä ja reippaasti. Seuraan monia blogeja, mutta omat suosikkini ovat ehdottomasti Unikuun terapiahuone, Viis viikolla ja  PikkuHoo. Samoin on kiva lukea sellaisia blogeja, joiden pitäjillä on suunnilleen samanikäisiä lapsia. Näkee sitten miltä kaavat näyttävät valmiina vaatteena.

Tässä yksi setti, jossa on nyt niitä pöllittyjä ideoita :)

Paidan kaava on Hoops, jota moni on blogeissaan hehkuttanut. Kiva on! Hihoihin laitoin paksummat resorit, kun näyttivät niin kivoilta Unikuun Terapiahuoneen kuvissa. Lakkikin on tehty Unikuun ohjeella eli ne ovat siis sieltä. Kokolappuun taas tuli idea PikkuHoolta, joka oli hokannut käyttää tähän tarkoitukseen ihania trikoon palasia. Nyt talteen siis ne ihan pienetkin soirot ja vaatteisiin saa pehmoiset kokolaput. Tämän jälkeen eloin painaa kokonumerot nimileimasimella, johon taas idea tuli Tikbumsa-blogista. Mutta siitä lisää vaikka seuraavassa postauksessa, nyt aplodit ihanille kanssa bloggaajille!2 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Kivaa kun tykkäät seurata blogiani :) Hoops on kyllä mainio kaava. Eilen juuri leikkelin sillä muutaman paidan kesää ajatellen ja juurikin ajattelin myöskin laittaa nuo leveät reosrit :D

Unikuu kirjoitti...

voi ihana. kiitos kovasti näteistä sanoista. :)