sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Luonnon ihmeitä

Yksi lemppariohjelmistani on Avara luonto. On jotenkin hypnoottista kuunnella selostajan rauhallista ääntä ja nähdä kuvankauniita maisemia. Naureskelemme myös usein siipan kanssa maailman ihmeille. Aina ohjelmaan on kaivettu joku Antarktiksella asustava kummajaishyönteinen, joka täydenkuun aikaan kuoriutuu jään syvyyksistä, lepattaa päivän, syö kumppaninsa munii hankeen ja vuosien kuluttua  nämä munat sitten taas kuoriutuvat juuri tähtien, vuoroveden ja lämpötilan ollessa optimaaliset. Ihan kummia juttuja löytyy tältä pallolta.

Leisandiasta löytyy sininen kirahvi. Se löysi tientä näihin Facebookin OE-ryhmän Miikkari kaavalla tehtyihin pökiin ja sai kaveriksi paidan, jonka kaava löytyy 1/2009 Ottobrestä. Tuo apila kangas on Kestovaippakaupasta ja se harmillisesti värjäytyi pesussa. Housujen joustofrotee on ralliraitaa Royal tuotteelta.


 Viimeksi jo vihjaisin, että meille kotiutui nimileimasin. Tilasin leimasimen täältä. Tuli nopsaan ja hintakin on mielestäni kohtalainen. Olen ollut siitä aika innoissani. Sen avulla on näppärä nimikoida vaatteita tai tehdä esim. kokolappuja, kuten minä olen tehnyt. Itse tein tällaisia Olen kokoa x cm lappuja. Aika kivoja :)


4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hienot kamppeet!! Ja ihan huippuidea tuo leimasin. Mulla kans nyt oma tilauksessa:)

PikkuHoo kirjoitti...

Kuulostaapa kätevältä tuo leimaisin! Kirahville näkyy sopivan sininenkin väri ;)

Paula kirjoitti...

Tosi raikkaat ompelukset! Löysin blogisi sattumalta, liityin lukijaksi ja laitoin heti sulle haasteen, käypä kurkkaamassa :)

od Andulky kirjoitti...

Super cute!!!