tiistai 18. kesäkuuta 2013

Hooked at hoodies

Tein tuossa huppareita mein tytöille ja testailin samalla kaavoja. Tämä turkoosi on Royal tuotteen ihanan pehmoista harjattua collegea. Kaava on 4/2012 Ottobrest.


Pienempi sai saman lehden pikku lapasen kaavalla tällaisen trikoo huppiksen. Just hyvän lämpöinen hieman viileisiin kesä iltoihin. 

Heti, kun näin Viljamin Puodin pandaa tiesin haluavani siitä tällaisen hupparin. Kaava on Heidi and Finnin Urban Unisex Hoodie. Huppari on mielestäni kiva, tytön mielestä se on kuuma. Tosin kaikki on kuumaa paitsi yhdet punaiset kumisaappaat, joita on pidetty vaikka millä helteillä. Nuo alimmat kolme kuvaa oli pakko laittaa tähän, kun niissä musta näkyy hyvin ne suuret tunteet, joita lahjonnassa käytetyn rusina-askin hetkellinen hukkuminen voi aiheuttaa. Onneksi aski olikin ihan vieressä ja niitä pääsi taas napsimaan. 

3 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Kivaa nähdä tuo ensimmäisen kuvan huppari tehtynä kun olen sitä kaavaa monesti miettynyt, olis niin kivan tyttömallinen :) Tekemäsi näyttää niin kivalle että taidanpas hurauttaa meillekin samalla kaavalla. Sydäntäkin löytyy vihreän sävyisenä :D

Mieli kirjoitti...

Ihania huppareita ja mainio neiti! :)

Leisa kirjoitti...

Kiitoksia vaan. Toi ekan kaava on kyllä kivan tyttömäinen.