keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Leisandian rinsessa

Saanko esitellä hänen kuninkaallinen korkeutensa Leisandian rinsessa. Pikku prinsessainen asustelee taikatornissa ja leikkii tietysti jonglööraavan pingviinin kanssa. Oikeasti pitänee myöntää, että neidillä on prinsessan ominaisuuksia toistaiseksi ihan tasan yhtä paljon kuin keskiverto pingviinillä kykyä jonglöörata.

Neiti komentaa lelujaan, vanhempiaan ja ihan ketä vaan joka sattuu paikalla olemaan varsin kovaäänisesti, hakkaa äijämäisesti käsiään pöytään, jos ei sana kuulu ja katsoo vielä vihaisesti päälle, jos eivät palvelijat eli me muut vieläkään liikahda :)

Aurinkoinen tapaus tämä meidän prinsessamme kyllä on, hymy on tytöllä herkässä ja oma huumorintaju alkaa pilkistellä esiin. Aina välillä omat jutut alkavat naurattaa ja näyttää, kuin vauvalla pettäisi pokka. Se nauru vain pulppuaa esiin. Mies sanoi, että nauru muistuttaa angry birdsin possuja ja kyllä siinä vähän taitaa perää olla.

Prinsessalla pitää tietysti olla prinsessamekko ja niinpä neiti sai tämän vaaleanpunaisen unelman.Kaava on 6/2007 Ottobrestä, mekon kankaat paikallisesta kangasputiikista, applikoinnissa käytetyt velourit kestovaippakauppa.comista ja napit rinsessan mummun laatikoista.

Tein mekon alle tuollaisen bodyn (sillä surullisella omalla kaavalla). Applikoin bodyyn vielä mekon valkosametista tuon sydämen koristeeksi. Bodysta tuli itseasiassa tosi kiva ja sitä on käytetty paljon ihan itekseen.Täällä on innostuttu paitsi ompelusta myös valokuvien käsittelystä ja kuten ompelu on se käsittelykin vasta harjoitteluvaiheessa. Nämä kuvat siis tulosta fotarilla kikkailusta ja lisää on varmaan luvassa ;)

Ei kommentteja: