maanantai 28. marraskuuta 2011

Ready, steady, GO!!!

Täällä ollaan lähtökuopissa. Neiti jo peruuttelee kovasti ja eteenpäinkin mennään varmaan kohta. Itse taas olen lähtötilanteessa joulun suhteen. Ideoita olisi liiankin kanssa, mutta taitoa ja aikaa niiden toteutukseen sitten taas niin ja näin. Saapa nähdä miten kaikki tulee hankittua ja mitä onnistun väsäämään ja miten siitä selvitään.

Tein neidille tällaisen kilpa-asun tulevaa konttauskautta varten. Mielessä oli jo pitkään pyörinyt maatuskoita ja jo odotusaikana vaivasi korvamatona laulu Venäjänmaasta ja mummuista. Näin sitten unen vapaa-ajallaan rallia harrastavista maatuskoista ja siitä se sitten lähti.
Olimme muuten eilen reissunpäällä, kun neidin pieni serkkupoika sai nimen. Viitisen tuntia autossa ja juhlinta pelotti hieman puolivuotiaan vanhempia, mutta taas kerran turhaan. Neiti nukkui mennen tullen ja keskittyi juhlissa sukulaisten hurmaamiseen, hymyilyyn ja onnelliseen jokelteluun. Teekkarivanhempien sydäntä lämmittää huomata, että hei tyttö osaa juhlia. Totuuden nimessä pitänee kuitenkin todeta, että tyttö osaa myös örveltää: hame vain korviin, kieriskellään lattialla ja siemaillaan pullosta evästä pisin päivää.

Tänään sitten taas paluu arkeen ja ompeluun. Seuraavaksi jotain itselleni! Täällä on muuten otettu vihdoin myös lähtölaukaus talveen sillä TÄÄLLÄ SATAA LUNTA!

Ei kommentteja: