keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Yksi pieni neiti ryömi näin

Voi tätä lapsen kuvaamisen tuskaa. Neiti opettelee ryömimään ja heiluu ja sätkii niin, että kuvissa on usein vain matrix-henkisiä viivoja ja kun tuo päivänvalo ei nyt riitä mihinkään niin tuloksena on harmistunut kuvaaja. Saa nähdä mitä tuosta kuvaamisesta tulee, kun neiti alkaa oikein kunnolla liikkua.


Mallia koitettiin tälläkertaa saada pysymään paikoillaan Marimekon Karkuteillä matkalaukun kanssa. Ihastuin noihin laukkuihun kunnolla jo aiemmin ja viimeviikolla kävin hankkimassa meille sellaiset. Neidin kanssa tuli muutenkin vietettyä parisen viikkoa matkalaukkuelämää, kun mies oli työmatkalla jenkeissä. Minä pakkasin kassillisen kankaita, saumurit, ompelukoneet, kasan vaatteita ja lähes kaikenmuun omistamani tavaran autoon, nostin neidin keon päälle ja huristelin lastatun laivani kanssa neidin mummulaan pakoon yksinhuoltajan arkea.

Oli kyllä kiva olla omassa lapsuudenkodissa muutama viikko, mutta oli kyllä vielä kivempaa tulla takaisin kotiin ja toivottaa vielä miekkonenkin takaisin kotiin. Ompelumielessä tuo kotikotona hengailu oli varsin tuottoisaa. Sain siellä ollessani valmiiksi oheisen kasan. Osan olen noista jo blogannutkin, jotain on tulossa pian, mutta muutaman kohdalla odotellaan neidin kasvamista. Vaatteet kun näyttää kivemmilta päällä ja vielä osa on liian isoja.Esitellään tällä kertaa ronsuilua. Ihastuin tuohon elefanttikankaaseen heti, kun näin sen. Tykkään tuosta kankaana kyllä vieläkin, mutta vaatteessa se näyttää mielestäni liikaa yöpukukankaalta. Muuten setti on ihan kiva eli voisi noilla kaavoilla ehkä tehdä vielä jotain muutakin. Ainakin nuo hupsis housut ovat vekkulit. Paidan kaava on siis Muksis ja housujen Hupsis Ottobrestä 1/2009. Norsukangas on Ikasyriltä, ruskea trikoo Eurokankaasta ja resorit paikallisesta kangaskaupasta.

Nyt, kun tuli avauduttua tuosta norsukankaasta, niin tämä pitää laittaa tänne. Eli tein siitä myös tuollaisen autopeiton neidille. Tästä tykkään kovasti. Toisella puolella tässä on Eurokankaasta hommattua microfleeceä ja toisella puolella tuo ronsukuosi. Koko on about 80x80 ja kovasti on ollut käytössä. Norsuapplikointikin onnistui hyvin. Jee, jee!


Ei kommentteja: