perjantai 8. helmikuuta 2013

Kukkahaalari

Tämmösen tein tossa vauvaa odotellessa. Merinovillaa on tuo vuori ja sitten kovasti tykästyin tuohon päällikuosiin. Nämä ovat muistaakseni Myllymuksuilta. Kaavana tässä on Nukkumatti Ottobre 6/2012 lehdestä.
Ihan vielä tämä ei mahdu päälle, mutta kohta tuo ahmatti kyllä kasvaa tähän. Meidän pieni on nyt siis pari viikkoa ja hyvin on mennyt. Olen ehtinyt ompelemaankin! Tosin saa nähdä millaiseksi homma menee, kun ensi viikolla jäädän ihan tyttöjen kesken miehen hilpaistessa takaisin sorvin ääreen.

Eilinen oltiin miehen ja beiben kanssa kolmisin, kun esikoinen oli mummolassa. Oli kyllä rento päivä. Naurettiinkin, että miten se sillon esikoisen vauva-aikana tuntu NIIN rankalta ja sitovalta heti alussa. Nyt tuo vaan nukku, hiukan välillä söi ja muuten me vaan lööbailtiin :)

3 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihana haalari!
Niin se aina tuntuu helpommalta kun yksikin lapsi on illan muualla... kumma kyllä, on niitä lapsia sitten kaksi taikka kuusi! ;)

NorppaStiina kirjoitti...

Ihana haalari! Ja mielettömän ihana kangas!

Elina kirjoitti...

Se on kyllä hauskaa, kun toisen lapsen synnyttyä vauvan kanssa oleminen on kuin ei olisi yhtään lasta huolehdittavana. Varsinkin jos vauva nukkuu hyvin päiväunia.