maanantai 11. helmikuuta 2013

"Niin monta tapaa leikkiä"

Ah, lego duplot, jei! Okei tunnustan: olen hurahtanut, rakastunut ja ihan intopinkeenä legoihin. Ja erityisesti siis duploihin. Olen alkanut hamstraamaan niitä meille ja heti, kun tulee uusi setti pitää se hommata. Tuo meidän jo kävelevä pieni ihminen niillä kyllä leikkii, mutta valtaosa on ihan vaan laatikoissa, kun hän leikkii aina parilla samalla. Höh. Äippä meinaan on joutunut ihan tosissaan välillä käyttämään luovuutta selittäessään miehelle miksi on lapsen kehityksen kannalta varsin tarpeellista, että sillä on eläintarhan lisäksi myös maatilaneläimiä duploina ja miksi taas cupcake-setti on ehdottoman tarpeellinen ihmiselle.

En muuten olisi ennen pitänyt itseäni ihmisenä, joka innostuu jotain tietystä lelusta näin, mutta kaikkea sitä itsestään oppii, kun alkaa äiteilemään. Legot siis tulivat aika äkkiä mieleen, kun mietin applikointia takkiin. Takkiin taas idea tuli uusinta Ottobretä selatessa. Kangas taas tuli mieleen, kun tuo selailu tapahtui tytön huoneessa ja ikkunasta katsellessani muistin, että ostin verhokangasta aikoinani "liikaa" Eurokankaasta. No tuo ylimääräinen pala löytyi ja päätyi kauppatakiksi. Vuori on kangastukusta, samoin vetskari ja välissä on vielä ohut vanu, jotta tällä tarkenisi. Vanha takki alkoikin olla jo pieni, joten tein tämän jo koossa 98, niin mahtuisi. Hiukan tuli reilu, mutta eipä sillä niin väliä. Ihan kiva kuitenkin. Niin ja kaavana siis Against the Wind OB:stä 1/2013.

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hieno takki! Mulla kans mielessä pienelle ukolle takki - toi kaava vois olla toimiva:)

Elisa kirjoitti...

Aivan mahtis!! <3

PikkuHoo kirjoitti...

Mahtava toteutus :) Meillä leikkii koko perhe dubloilla :D Niitä onkin kertynyt jo aika lailla kun esikoinen on jo kohta viisi vee ja edelleen tykkää dubloillakin rakennella!

Leisa kirjoitti...

Kiitoksia vaan!

Joo noi duplot in kyllä niin hyviä! Ne on kivan näkösiä ja muuntautuu moneksi. Siinäkin mielessä ne on hyviä, että esikoinen saa leikkiä niillä rauhassa, kun ei ne mahdu pienen suuhun.

Julia kirjoitti...

Meilläki nuita dubloja iso kasa ;D Osa on ihan omasta lapsuudesta (:

Hieno kaupustelutakki ja persoonalliset aplikoinnit! (:

Kikka kirjoitti...

Kun se teidän jo kävele pääsee suunnilleen tuohon 2 ja risat ikään, niin toivot ettei niitä dubloja olis ;-) Itse sanon legoja "maailman levinneimmäksi leluiksi", nimitys johtuu siitä, että niitä alkaa löytymään ihan kaikkialta! Mm. pesukoneesta, autotallista, pannuhuoneesta, kylppäristä, vessasta, keittiön kaapista ja tietenkin vaate-, lelu-, olo- työ- ja makuuhuoneita unohtamatta! Mutta yksi paikka taitaa olla meillä missä ei (vielä) ole legoja löytynyt, mieheni työmatka-auto! Minun isosta autosta niitä kyllä on jo kannettu pois...