torstai 14. helmikuuta 2013

Vauvatilpehöörin upgreidausta

Meillä on nyt siis vauvaversio 2.0 ja sen myötä osa vauvaromppeestakin on kokenut päivityksiä. Esim. esikoisen auton turvaistuimen lelu näytti niin pahalta innokkaan pureskelun seurauksena, että en uskaltanut kierrättää sitä tälle versiolle. Piti siis tehdä uusi. Apinoin kylmän viileästi yhtä kaupassa näkemääni tuon rungon osalta. Tosin nuo roikkuvat jutut on ihan omia ideoita. Sieni on tehty ihan summamutikassa, samoin pilvi, siilin ohje löytyy Mia Bengtssonin Amigurumi kirjasta. Niin ja sieni ropisee, pilvi rapisee ja tuo siili helisee. Kaikkien sisällä on siis tavaraa paistopussista odotusajan vauvamahakoruun.
Niin ja vaikka nyt ollaan siis versiossa 2.0 niin ei pidä käsittää, että edellisessä olisi ollut jotain vikaa. Sekin on ihan bueno hemmo. Äiti tosin on oppinut paljon ja osaa ottaa tämän päivityksen kanssa paaaljon rennommin, kuin ensimmäisen kanssa. Esim. silloin hoidin yöimetykset hiljaa pimeässä huoneessa ja odotin, että tyttö nukahtaisi. Kokemus osoitti, että samalla voi vaikka blogata; se vaavi ei nukahda yhtään sen hitaammin, mutta oma aika kuluu nopeammin, kun tekee jotain eikä vain tuijota kelloa.

Upgreidasin myös äitiyspakkaiksen makuupussin tosimummon ohjeella. Kangas on EK:sta. Me like!
4 kommenttia:

KiKiDuu kirjoitti...

Vautsi! Toi turvakaukalolelu on huippu!

Mari kirjoitti...

Huh, ihan sanattomaksi veti, upeat ompelukset vauvalle!

KatiJ kirjoitti...

WAU!! Voiko tässä muuta sanoa :)

HeiDu kirjoitti...

Tosi tosi hieno tuo turvakaukalon lelu. Harmi, kun meillä ei enää turvakaukaloa tarvita :D Ja tuo makuupussin kangas on tosi makee... Tosi makee!!