Sivut

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Hey, hou, let's go!

Jokunen aika sitten näin ihania tossuja täällä. Samanlaisia piti saada ja tällaisia sitten tuli:

Näitä oli ihanan nopsa tehdä. Tosin vähän oli kyllä näpräilyä, mutta semmoinenkin on välillä kivaa. Kankaat on vaaleanpunaisia vakosamettitossuja lukuunottamatta japanilaista pellavaa. Tuo Oz kangas on Green Gaiasta ja ihana siilikangas Punahilkasta. Samalla tilasin Punahilkasta itse päällystettäviä nappeja ja niitä oli kyllä huomattavasti helpompi käyttää, kun oletin.

Kaavat tossuihin löytyvät Etsystä. Kaksi alimmaista paria lähtivät lahjoiksi kaveripiirin uusimmille vaaveille. Voi söpöstystä :)

9 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Ihania tossuja!

Maisku kirjoitti...

Syötävän suloisia!

Leisa kirjoitti...

RuskaKerttu: kiitos kovasti!

Maisku: joo tuli omastakin mielestä söpösiä. Joskus on kiva vähän ihqu söpöillä, kun en mä yleensä ole semmonen

Perhonen korvanlehdellä kirjoitti...

Upeita.Voi vitsit ai Etsystä kaava, nää on niin namuja, että..

Leisa kirjoitti...

Perhonen korvanlehdellä: joo ite ihastuin kanssa heti kun näin nämä yhessä blogissa ja nopeesti sitten synty monta paria.

Hanna kirjoitti...

Hei wautsi!! Onpa kiva idea näissä tossuissa! Hyvännäköiset:)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoja tossuja! -Kaisa

Unknown kirjoitti...

heippa.. googlen kautta löysin nämä töppöset ja nyt kysyisinkin jos tämä sinut vielä tavoittaa :) että olisiko antaa ohjetta, mista löytäisin kaavat.. olisi kummilapsille yms ihana joululahjaidea

Leisa kirjoitti...

Moikka Riikka,

tossuihin löytyvät kaavat Etsystä. Osoite näihin on http://www.etsy.com/listing/62540088/no-072-charlie-baby-boots-pdf-pattern

Etsy on siis tuollainen kansainvälinen kauppapaikka, jossa myydään käsitöitä ja kaikkea siihen liittyvää. Tuolta voi parilla eurolla ostaa kaavat ja ne tulevat sitten pdf-tiedostoina sähköpostiisi.

Jos tulee ongelmia, niin laittele vaikka mailia. Osoitteni löytyy tuolta yhteystiedoista. Niin ja ottobressä on kanssa ollu kiva tossujen kaava. Muistaakseni siinä 10v. juhlalehdessä. Itsekkin olen joskus ne tossut tehnyt.