Sivut

maanantai 7. tammikuuta 2013

Rakastunut aasi

Tuossa alku talvesta monessa blogissa vilisi flow-tunikoita. Itselle kävi sen kohdalla kuten monelle muullekin. Ei yhtään sytyttänyt tuo Ottobren kuva, mutta nuo muiden blogistien luomukset olivatkin sitten jo toinen juttu. Kaava pääsi siis testaukseen ja onneksi pääsi. Tuli yksi ihanimmista tunikoista ikinä.

Sydänvelour on muistaakseni Ikasyriltä ja tunika on siis tehty flow:n kaavalla, joka löytyy Ottobrestä 4/2012. Leggarit ovat miehen vanhasta teepaidasta, jonkun blogista aikoinani bongasin vinkin, että t-paidoista saa hyvin leggareita, kun ei tarvii tehdä edes lahkeensuita, kun nappaa ne helmakäänteestä. Hieno vinkki, valmista tuli huisin nopsasti. En kuollaksenikaan muista kenen blogista vinkki tuli vastaan eli jos joku tunnistaa oman ideansa niin ilmianna itsesi :)
Piakkoin syntyvä pikkusisko sai samasta kankaasta itselleen bodyn. Tämän kaava on OB:stä 6/2007. Housujen kaava taas on jostain vanhasta Suuresta Käsityöstä. Tuli kyllä niin pikkuruiset, että mahtuukohan noi kellekään. Jotenkin sitä unohtaa miten pieniä vastasyntyneet on. Muokkasin tuohon bodyyn umpinaiset hihat. Esikoisen kanssa alussa pidettiin jatkuvasti hanskoja, kun neiti olisi muuten raapinut naamansa verille. Samoin tykkään noista sukallisista potkareista, kun sukat eivät millään tahdo pysyä pienissä jaloissa.

5 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Tuota flowta pitääkin testata näyttää kivalle :) Mulla on tapana tehdä leggarit vanhoista paidoista. En jostain syystä raski käyttää uusia kankaita leggareihin :) Ja viime kesäksi just tein pinon kierrätyslegginsejä kun lahkeensuutkin tulee niin nopsasti ja eipä sitten harmita ruoholäiskät polvissa niin paljoa :D

Mieli kirjoitti...

Ihanat aasit ja suloiset vaatteet! :)

Niina kirjoitti...

Oi kuinka ihania!!!

Unikuu kirjoitti...

voi että kuinka suloisia. hirmu hyvät värit ja kiva idea.

Leisa kirjoitti...

Kiitoksia kaikille! Ja PikkuHoo joo just sun blogista bongasin vinkin! Muutenkin ihana blogi sulla :)