keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Bambi ihanuus

Tämä Znokin ihana bambi hurmasi minut ihan ensisilmäyksellä, mutta jotenkaan en osannut päättää mihin vaatteeseen sitä käyttäisin. Jotenkin halusin sitä mahdollisimman suuren yhtenäisen pinnan, jotta kuvio pääsisi oikeuksiinsa. No tällainen tunika siitä kaapissa marinoimisen jälkeen kuoriutui. Kaavana tässä on Loikka 4/2010 OB:stä. Tein tuon 74 senttisen leveydellä ja 92 senttisen pituudella, jotta sain siitä tuollaisen kapean tunikan. Hyvin istuu ja pysyy kohtalaisesti alhallakin. Housuina tässä on Joskan kaavalla tehdyt potkarit monkey spats hengessä. Tuo kaava oli tosi kiva eli suurkiitokset Joskalle!


Näin jälkikäteen mietin, että tuo bambikangas olisi ehkä paremmin sopinut ihan tavishihoihin, mutta tykkäilen noista raglanhihoista joten tähänkin tuli sitten sellaiset. Molemmat kankaat ovat Metsolasta ja napit Hyvinkään Ompelukonekeskuksesta.

Meillä ollaan täällä hieman, kuin bambi heikoilla jäillä. Neiti on nimittäin oppinut pitkällisen pakittamisen jälkeen konttaamaan myös eteenpäin ja huojuvin askelin viipottaa menemään. Itse olen konttailuintoilijan touhuista hieman haikeana. Meidän vauva ei ole enää mikään vauva. Ihan kuin neidille olisi itselleenkin tullut vähän haikea mieli, sillä eilen hän pitkästä aikaa viihtyi hienosti sylissä makoilemassa. Äiti nautti, kun tyttö pitkään ihan vain loikoili nojatuolissa sylissä eikä kokoajan ängennyt pystyyn tai kaivannut ihmeellistä viihdykettä.
2 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Meillä on tuosta kankaasta body, suloista kangasta se on! Nuo potkarit näyttää tosi kivoilta. Täytyy ehkä koklata niitä :) Hyvävärinen trikoo potkareissa, onko sekin Metsolasta?

Leisa kirjoitti...

PikkuHoo: joo toi bambi on ihan parasta, mulla jäi sitä vielä ja tien jo nyt, että saa oottaa kaapissa pitkään, että tulee täydellinen paikka käyttää se loppu. Ja joo potkarien interlock on kanssa Metsolasta. Se on aika hyvin ton värinen livenäkin.