tiistai 3. tammikuuta 2012

Unelma pallorahista

on elänyt jo ainakin viime keväästä, kun näitä alkoi näkyö esim. sisustuslehtien sivuilla. Mielessä rahi on pyörinyt vaikka minkä kokoisena ja hakenut paikkaansa Leisandiassa. No jokinaikaa sitten kävin kaverin kanssa "ihan vaan katsomassa" Marimekon tehtaanmyymälässä Herttoniemessä ja siinä motaria ajellessa se iski: MÄ HALUUN SEN PALLORAHIN! NYT!

No ostin kasan kankaita (eli se siitä kattelusta) ja tein sen rahin. Ja isona, tietty. Ja pääväritykseltään keltaisena, tietty. Ja se meni lastenhuoneeseen, tietty.

Näiden tekeminen on kivaa hommaa eli pitänee tehä lisää, kunhan löytäsin tänne olkkariin uudet verhot niin niiden sävysen vois tehä. Oikein jo innolla ootan kunhan neiti kasvaa niin millasen leikkikaverin se tuosta rahista saa. Tai sitten ei saa. Meidän tytsy on nimittäin TOSI varovainen eli saattaapi saada turhan hurjaa kyytiä tällä rahilla.

Mutta tässä kuvia ihanuudesta. Ohjeet löytyvät Surrur kirjasta. Kankaat on Marimekkoa ja unelma pallorahista koitui kohtaloksi muutamalle Ikean jättityynylle, jotka päätyivät täytteeksi. Teknisesti tai niinkun huolellisuusnäkökulmasta tämä ei ole mikään helmi, mutta mä tykkään :)4 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Aivan kertakaikkisen ihana!! :) Tahtoo...... :D

Leisa kirjoitti...

Milla: kiitos, mun kohalla oli kanssa rakkautta ensisilmäyksellä, kun tän jossain Dekossa bongasin

Petra kirjoitti...

Tosi kiva =) Hieno!!

Leisa kirjoitti...

Kiitos Petra