tiistai 24. tammikuuta 2012

onnenapiloita

Uusin Ottobre johti täällä tällaisiin kokeiluihin. Metsolasta hankkimastani ihanasta apilakankaasta tuli tällainen bodysetti.

Tuo body on tehty sillä bert kaavalla, mutta muokkailin tuota kaulusta ja lisäsin pienen taskun. Housut taas on muokkaus little houses kaavasta. Tuo pinkki interlock on muuten Eurokankaasta.

Tykkään paidasta kovasti. Siinä on mielestäni sellainen kiva mummulafiilis. On muuten nykyään yhtä juhlaa tuo ompelu, kun on kunnon kone. Tulee niin paljon siistimpää tikkiä. Kai meillä on Pfaffin kanssa nyt joku honey moon menossa ja omgelmat alkaa, kun päästään tästä yli. Saas nähä.

Tästä setistä ei oikein saatu sovituskuvaa. Halusin kokeilla tätä tuossa loppu viikosta neidin päälle ja kuvat piti ottaa jo aamuvarhain, kun neiti lähti suoraan päikkäreiltä mummulaansa hoitoon. No hoitopäivän jälkeen body tulikin jo soseisena takaisin, ja lojuu edelleen pyykkikorissa. Meillä hajos viime viikolla pesukone ja pyykkivuori alkaa olemaan sen näköinen. Onneksi uuden koneen pitäisi tulla tänään.


Samaisesta Ottobrestä tein myös tällaisen  home sweet home liivarin. Oli melkein ärsyttävän nopea tehdä. Ompelu on sen verran kivaa, että kyllä sitä mielellään hiukan pitempään viettäisi tällaisen kangaspalan kanssa. Kangas tähän on Kangastukusta.


1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Aivan ihastuttava setti+liivimekko! Nyt tiedän mistä voin kysyä vinkkiä, jos en osaa ko. bodya tehdä;) Uusimmassa Ottobressa oli tosi kivoja kaavoja.