torstai 5. tammikuuta 2012

Oi James

James rakkaani sai juuri kilpailijan. Ompelijalla on uusi kulta nyt, kun kotiin saapui Pfaff Ambition 1.0. Ostin siis itselleni uuden koneen ja vaihdoin monta vuosikymmentä nuorempaan. Vanha kone kyllä toimii ihan ok, mutta kun se tekee oikeastaan vaan suoraa ja vaihtelevalla menestyksellä siksakkia niin ajattelin sitten investoida uuteen. Ja kuten kaikissa kunnon muuttumisleikeissä otettiin nytkin ennen ja jälkeen kuvat. Vår so goda:
Koneen ostin Hyvinkään ompelukonekeskuksesta ja voin kyllä suositella paikkaa lämpimästi. Olen ostanut sieltä aiemmin saumurin ja kaikkea pikkutavaraa ja joka kerta palvelu on ollut aivan ensiluokkaista. Uudessa koneessa on niin paljon hienouksia, että en edes ala niitä kertomaan. Esitellään vaikka joskus myöhemmin, kun on jotain muutakin näytettävää kuin omistajan innosta välkkyvät silmät. Vanha sotaratsuni muuten pääsee viettämään eläkepäiviä äitini hoivaan, joten onnellinen loppu sillekin tuli.

Niin ja se James on tietysti Bond, James Bond. Jonka mies on maalannut työhuoneemme (nykyisin ompeluhuoneemme) seinälle.
Mutta nyt pitää lähteä hieromaan lähempää tuttavuutta koneeseen. 

I believe this is a beginning of a beautiful friendship...

Ei kommentteja: