Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kuolajainen

Meillä Leisandiassa asuu Kuolajainen. Ne ovat kuulemma aika yleisiä eli teilläkin saattaa asua sellainen. Ne nimittäin viihtyvät vaippatyyppien kanssa.

Jos et heti tiennyt mistä puhun niin kerrotaanpas vähän tuntomerkkejä: kuolajainen on ihan pienenpieni, turkoosi, isolla egolla varustettu subersankarin planttu. Tai ainakin se kuvittelee pelastavansa maailman heilumalla ympäri kämppää. Kuolajaisen ase on kuoliitti, lima, jolla se liimaa puupalikoita parkettilattiaan. Kuolajaisen arkkivihollinen on rätti.Bodyn kaavana on Bert OB:sta 1/2012 (jätin nappilistan pois ja lisäsin napit olalle) ja housut on tehty samalla kaavalla kuin täällä. Tai vähän tuota sukkaosaa tuunailin ja lisäsin nuo polvipaikat. Pallokangas on Metsolasta, muut omista varastoista.Ja vielä tuosta Kuolajaisesta... Se kulkee kuulemma suvussa. Tai ainakin vanhempani kertovat karua tarinaa narulla aikanaan roikkuneista kuolalapuista. Ja perinteitä pitää vaalia, niin kai minäkin sitten suhtaudun tähän öykkärimäiseen supersankariin hellyydellä ja luotan siihen, että se saadaan ajan kanssa kuriin. 

2 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Ihana kuolajainen :D Meillä asuu räkäläinen. Jatkuvalla syötöllä viimeisen kuukauden ajan meillä on ollut joka paikka keltaisessa räässä :D

Leisa kirjoitti...

PikkuHoo: toi räkäläinen kuulostaa aika pahalle tapaukselle. Meillä on ajoittain ollu hieman merkkejä siitä, mutta kunnolla ei ole vielä tavattu (sormet ristissä).