Sivut

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Mä nyt nimikoisin vaikka äitini

olen aika fiiliksissä edelleen tuosta nimikointileimasimesta. Sen avulla ratkaisin kivasti myös kotikotini "kenen pyyhe"-ongelman. Siellä, kun meitä on parhaimmillaan käymässä kuutisen ihmistä ja kellään ei enää pysy pää mukana laskuissa siinä kenellä olikaan se liila pyyhe, jossa ei ole raitoja ja kenellä ihan vaan se liila. Nyt pyyhkeisiin voi laittaa kivat laput ja eivät mene edes narulla sekaisin. Tällaiset siis tein omalle ihanalle, lämpöiselle, yht'aikaa hauskan hupsulle ja  viisaalle, sekä oih niin rakkaalle äidilleni.
Ennen lapsia sanoin moneen otteeseen ja kovaan ääneen, että ei äitiys minua mitenkään muuta. Samana ihmisenä pysyn ja varmana tykkään samoista asioista vielä sittenkin. Noh niinpä niin. Kyllä on muuttanut äitiys minua! 

Kärsivällisyys on lisääntynyt roimasti. En aiemmin ollut varsinaisesti tunnettu kärsivällisyydestäni. Nyt taas menee hetkittäin jo hienosti :) Tosin vielä on opittavaa silläkin rintamalla. 

Olen saanut huomata, miten olisi aiemmin kannattanut olla ihan vaan välillä hiljaa niiden omien mielipiteiden kanssa on nimittäin aika nöyrää syödä niitä sanoja myöhemmin. Esimerkiksi olen pokkana ja kovaan ääneen väittänyt, että joka lapsi kyllä oppii syömään pullosta ja että se on vaan äidin laiskuutta jos ei opi. No oma ei ole oppinut vaikka yritetty on. Samoin olen teilannut monia vaunuja hankkivat ihmiset turhamaisiksi ja pyöräkärryjä pidin aikanaan NIIN vaarallisina, että ei minun lapsiani sellaisiin laitettaisi. 

No vaunuja löytyy nyt nurkista sen verran, että jos haluaisin lähteä kuuden lapsen kanssa samaan aikaan kävelylle niin onnistuisi. Jos otetaan kantolaitteet mukaan, niin voidaan kyyti tarjota vielä kivoille kaksosillekin. Niin ja viikonloppuna hymyssäsuin testailtiin pyöräkärryä. Ja siellä ne murut veteli unia kyydissä. Eikä niiden äitiä pelottanut yhtään, sillä oli liian kiire nauttia siitä vapauden tunteesta, jonka saa fillaroimalla lujaa alamäkeä. 

Hyvää äitienpäivää kaikille kollegoille! Aika kiva duuni meillä :)

Ei kommentteja: