Sivut

torstai 2. toukokuuta 2013

Rocking pony

Tämä pitsiharjainen heppa keinahteli Peacock kaavalla (OB 1/2011) tehtyyn paitaan. Jätin paidasta pois ne selän rimpsut, tein kauluksen muotokaitaleella ja pidensin paitaa muutaman koon. Tuli tosi mieleinen! On tyttömäinen ja tuo Metsolasta hommattu kangas on mielestäni kivan reipas. 


Olin pienenä aika kova puuheppatyttö. Naapurintyttöjen kanssa laitoimme isät rakenteluhommiin ja itse väkertelimme hummillemme satuloita ja ties mitä tilpehööriä. Puuhevosmenneisyys kai sai minut rakastumaan tähän punaiseen polleen, joka on viime aikoina ollut myös mimmin mieleen.
Näin kovanluokan puuheppatyttönä voisin laittaa tänne muutamia käsittelyvinkkejä.
 Jos pollesi on pyörilläkulkevaa mallia kannattaa sitä ensin totuttaa otteisiisi taluttamalla sitä. Kannattaa aloittaa rauhallisesti, mutta ystävyytenne syvetessä voit lisätä vauhtia ja kops vaan ponin kyljet hakkaavat maalit irti seinistä ja pyörät raapivat parketit naarmuille.

Taluttelun jäkeen voit siirtyä seuraavalle levelille ja alkaa istuskella humman selässä. Tässä on oltava tarkkana, sillä tämä malli ei keinu. Jos kuitenkin sekoitat tämän mummulan keinuvaan versioon seuraa selälleen kellahtaminen ja huomaat istuvasi äidin sylissä lohdutettavana.
 Kun istuskelu luontuu, voidaan taas lähteä liikkeelle. Vauhtia saa potkia ihan reippaasti, jos haluaa hepan keulivan. Tämä polle tosin on sen verran lässy, että se kellahtaa useammin kyljelleen, kuin keulii kunnolla.
 Ja tärkeintä on paijailla omaa rakasta heppaa kunnolla. 

5 kommenttia:

Ratkoja kirjoitti...

Ihastuttava pusero ja ihan mahtava heppa!

KatiJ kirjoitti...

Ihania kaikki :)

Hanna kirjoitti...

Ihania heppajuttuja:)!! Hauska idea tuo pitsiharja. Sopii kivasti!

Sani kirjoitti...

vau mikä heppa! sekä puinen että puserossa :)

Leisa kirjoitti...

Kiitos, ja mustakin tuo puinen heppa on ihan loistojuttu. Oli pakko hommata, kun törmäsin jossain sisustuslehdessä.